Et behageligt sted at læse

Kategorier Fritid

Det skal ikke handle om en boganmeldelse i denne omgang, det skal handle om hvordan du finder det perfekte læsespot. Når det kommer til at nyde en god bog, er det rigtig vigtigt med et god udgangspunkt, og det er om det hedder sig gulvet eller en lækker sofa.

Find dine spots!

Punkt et er at finde de steder, hvor det er rart at læse. Et godt spot så at sige, som jeg nævnte kort i introen. Der er mange måder at læse i en bog på, og noget af det smukkeste med bøger er at de kan tages med over alt, og læses i overalt, hvis ellers din koncentrationsevne kan følge med til det.

Derhjemme er det altid rart at have sit yndlingsspot. Nogle har det på køkkenbordet, andre i sofaen, nogle på gulvet, andre i sengen og så er de “andre”, som kan læse overalt, bogstaveligtalt. Dem som hver finder et nyt favoritsted. Sådan er der bare nogle, der er.

Find et spot der passer til bogen

Et lille eksperiment du kunne lave var måske at finde et spot, der passer til bogen, og altså virkelig gå all-in. Det kan anbefales at blive gjort sammen med andre, så du ikke er helt alene.

Hvis du f.eks. læser en gyser, kunne en kirkegård, en forladt bygning eller en mørk skov være et godt sted?

 

Et opslag delt af Abandoned Places (@abandon) den

Her på billedet ses et eksempel på et orladt klaselokale, så vidt jeg kan se. Det kunne være et rigtig fedt sted at slå en gyserbog ihjel! Naturligvis i selskab med en god ven, da det måske kan blive en tak for uhyggeligt.

Andre forslag kunne være en smuk eng eller inde på en cafe i byen, hvis bogen måske handler om noget der går i den retning. Det er kun din fantasi som sætter grænser for hvad du synes der giver mening at læse.

Del dine spots

Hvis du har fundet et par fede spots derude, så del dem endelig med os andre. Du kan gøre det herinde i kommentarfeltet eller du kan bruge de sociale medier som Instagram, Facebook eller Snapchat? Der er mange muligheder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *