Bøger med inspiration til din juice

Kategorier Uncategorized

Denne gang skal det ikke handle om en traditionel anmeldelse, men nærmere om en samling af anmeldelser, hvor jeg tager et kig på lidt flere bøger end ellers! I dag skal det handle om juice, der er en af mine favoritdrikke. Det er velsmagende og kan varieres i tæt på det uendelige, det er kun fantasien som sætter grænsen, og det er noget jeg er stor tilhænger af.

Når du læser en bog bliver du som regel også suget ind i handlingen på et helt andet plan end hvis du ser en film, dog forventer jeg ikke at du bliver helt opslugt af de juicebøger som jeg nu vil give mit besyv med på. Det er nogle lettilgengelige bøger som alle let kan købe og forstå, der er intet farligt på den front.

“High on Juice” – Af Mads Bo

Denne bog er et bud på en humoristisk vinkel på juicebrygning, hvis ellers det ord må bruges i sammenhæng med “juice”. Det handler om hvordan man på en sjov spændende måde kan “drikke” sine grøntsager. For det jo dybest set det man gør ved at lave juice. Man drikker sit grønt, og endda i store mængder, da de fleste grøntsager fylder mindre i væskeform end i fast form. En solid bog, der kommer pænt omkring og som kan læses af alle. Et kig værd! Og den kan købes her.

“Joes Juicekur” – Af Joe Cross

I denne velformulerede bog kan du blive klog på hvordan juice kan hjælpe dig til en sundere livsstil og et bedre helbred. Juice kan ikke erstatte den normale kost, men den er et godt supplement og det tages der i den grad hånd om i denne bog. Joe formår at få det til at blive en oplevelse fremfor en pligt, og det er noget som pynter og noget vi måske godt kunne savne. Mere af den slags!

Brug internettet!

Der findes også en del muligheder online, og her kan du især få inspiration. Jeg har tjekket en del sider ud og jeg kan bl.a. anbefale juicekuren.dk som et godt sted, både for den nye og for den garvede. Her finder du inspiration og gode råd til hvordan du laver den helt perfekte juice! Et fantastisk alternativ til dig der ikke vil bruge internettet, men som vil gøre det online!

Hvad synes du?

For at runde af her til sidst, så vil jeg da høre hvad DU tænker og synes! Hvordan får man lavet den perfekte juice og hvorhenne kan man finde den bedste inspiration til det? Fyr løs i kommentarfeltet hvis du har noget at tilføje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *