Lidt til den søde tand

Kategorier Fritid

Jeg er i mit alternative hjørne for tiden og vil gerne berige min lille blog her med lidt andet end bare anmeldelser af bøger, selvom det var den oprindelige plan. Jeg synes der skal være tid til lidt andet også! Så som sagt så gjort. Det skal handle om den søde tand i dag!

Vær kreativ derhjemme

Det er muligt at være kreativ, den har du sikkert hørt før og den passer også. Det er i særdeleshed muligt at være kreativ, i den grad også. Det kræver bare du er i det rette mood. For mit eget vedkommende handler det meget om hvad jeg ellers får tiden til at gå med, i mit tilfælde er det arbejde med den her blog “on the side”. Jeg bruger især bøger som inspiration til mit arbejde, og jeg har da også haft snuden i en bog eller to inden dette indlæg blev til virkelighed.

Når det kommer til at lave mad i et køkken, så skal jeg være helt ærlig at sige jeg ikke er verdensmester. Som du måske er faldet over tidligere på bloggen her, så har jeg rodet lidt med juice, og det var også spændende, men nok ikke noget jeg kan få endeløse timer til at gå med.

Den mad som skal tales om nu her, er det søde, det som man gerne vil have til sin aftenkaffe! Det usunde! Det gør bestemt ikke skade at give sig selv lov til at spise lidt guf ind i mellem.

Find inspiration ude i byen

Hvis du ikke kan finde nok inspiration fra bøger eller nettet, så er der en anden mulighed, den er lidt omstændig og kostbar, men måske den er løsningen for dig ? Den går ud på du tager ud af døren og prøver dig frem i den store verden.

Her kan du f.eks. tage afsted og prøve et kursus. Ikke at der findes så mange steder at få kursus i hvordan man laver den bedste kage, men jeg har faktisk fundet et enkelt kursus frem, som måske kunne have interesse for nogle! Det er et kagekursus med Karsten Kroman, der er kendt for sine gastronomiske evner!

Det koster lidt penge at være med på sådan et kursus, så det skal være noget du vil, ellers bliver det hurtigt dyrt og måske ikke helt besværet værd. Men det er op til dig at vurdere.

Nu har du fået lidt anderledes læsning med fra mig i dag. Og lige inden jeg glemmer det, så kan denne bog varmt anbefales, “Tid til kage” af Ditte Julie Jensen, hvis du hellere vil selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *