Sådan vinder du på Oddset af Steffen Dam

Kategorier Fritid

Steffen Dam har med denne bog gjort et stort indspark for at åbne op for at sportsbetting ikke kun er hassardspil, men også kan handle om rå statistik, hårdt arbejde og vellykkede cases hvor spillerne slår bookmakerne. De succesfulde spillere har haft det svært i Danmark hvor bookmakerne har været hårde til at lægge restriktioner på deres kontoer, modsat andre lande hvor dette ikke er tilladt, men også dette kommer Steffen med råd til hvordan du undgår i denne bog.

I bogen berøres mange sportsbetting kategorier, lige fra eSport til fodbold, basketball, håndbold, tennis og ishockey. Det handler nemlig ikke om hvilken sport det er, men om at kende systemet og forstå mekanismerne. Noget Steffen er god til at forklare og komme med eksempler på igennem bogen, eksempler der let kan overføres til din favorit sport.

Hvis du ikke allerede har hørt om Steffen Dam så er han spilleekspert på BT, og lever af at sportsbetting og opgaver omkring dette emne, noget han har gjort de sidste 15 år. Han er også kendt som fodboldekspert fra TV3+ og Fodbold FM på Radio 24syv.

 

Bogen handler om at tage dit til næste niveau indenfor betting, ligemeget om du er hyggespiller en allerede går mere op i betting end alle dine venner. Og målgruppen er den voksende mængde voksne der hver dag foretager væddemål på deres yndlingssport her hjemme, en gruppe der allerede nu er over 100.000 mennesker og stiger hvert år. Den fortæller dog også om en statistik hvor under 1% af spillerne idag har overskud, hvor resten går i nul eller taber penge.

Bogen lærer dig at analysere “skæve odds”, udregne dagens odds, forstå opbygningen af spilindustrien og de mange fejlinvesteringer og faldgruber du bør undgå. Og ikke mindst at forstå hvilken form for spiller du er og hjælpe dig med hvornår du skal stoppe.

 

Herhjemme spiller over 100.000 danskere dagligt på fodboldkampe. Men kun mellem en halv eller hel procent af alle sportsbettere har reelt overskud over tid, resten taber eller går i nul. Denne bog lærer dig at vurdere odds, at analysere ’skæve’ odds, at forstå spilleindustriens opbygning og struktur, at undgå fejlinvesteringer og faldgruber. Den tager også fat i det mentale arbejde i at oddse: Hvornår man skal stoppe, og hvornår skal man ’trade’ sit spil.

Bogen slugte jeg i en køre, hvor den tog mig 3-4 timer at komme igennem og jeg mener helt klart at alle sportsbettere i Danmark bør have et eksemplar stående. Gør dig dog klar på at hemmeligheden bag succes indenfor sportsbetting ikke er insiderviden eller magiske matematiske værktøjer, det handler om hårdt arbejde og vedholdenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *